គ្រឿងផ្សំ ៖
របៀបចម្អិន- សាច់ជ្រូក ៣ជាន់ ៣០០ក្រាម
- ខ្ទឹមក្រហម ៣មើម
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ១បាច់
- ក្រូចឆ្មារ កន្លះផ្លែ
- អំពិលទុំ
- ស្ករសរ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្ទេស ២ផ្លែ
- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
- ដាំទឹកអោយពុះ ហើយស្រុះសាច់ជ្រូក ៥នាទី ដើម្បីចំរាញ់ខ្លាញ់ចេញខ្លះ
- អាំងសាច់ជ្រូកដែលស្រុះរួចឲឆ្អិនល្អ
- ហាន់ខ្ទឹមក្រហមជាចំណិតឆិតតូចៗ
- លាយស្ករសរ ទឹកអំពិលទុំ ម្ទេស ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ក្រូចឆ្មារ និងទឹកត្រីលាយបញ្ចូលគ្នាអោយសប់ល្អ
- យកសាច់ជ្រូកដែលអាំងរួច មកហាន់ជាចំណិតតូចៗហេីយលាយជាមួយទឹកជ្រលក់ខាងលើអោយសប់ជាការស្រេច ។
No comments:
Post a Comment