Wednesday, November 16, 2016

សាច់ជ្រូក ៣ជាន់ទឹកអំពិលទុំ

 
គ្រឿងផ្សំ ៖
  1. សាច់ជ្រូក ៣ជាន់ ៣០០ក្រាម 
  2. ខ្ទឹមក្រហម ៣មើម 
  3. ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ១បាច់ 
  4. ក្រូចឆ្មារ កន្លះផ្លែ
  5. អំពិលទុំ 
  6. ស្ករសរ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  7. ម្ទេស ២ផ្លែ
  8. ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
របៀបចម្អិន
  1. ដាំទឹកអោយពុះ ហើយស្រុះសាច់ជ្រូក ៥នាទី ដើម្បីចំរាញ់ខ្លាញ់ចេញខ្លះ 
  2. អាំងសាច់ជ្រូកដែលស្រុះរួចឲឆ្អិនល្អ
  3. ហាន់ខ្ទឹមក្រហមជាចំណិតឆិតតូចៗ 
  4. លាយស្ករសរ ទឹកអំពិលទុំ ម្ទេស ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ក្រូចឆ្មារ និងទឹកត្រីលាយបញ្ចូលគ្នាអោយសប់ល្អ 
  5. យកសាច់ជ្រូកដែលអាំងរួច មកហាន់ជាចំណិតតូចៗហេីយលាយជាមួយទឹកជ្រលក់ខាងលើអោយសប់ជាការស្រេច ។

No comments:

Post a Comment